Bel me terug

Verhandelbaarheidsrapport

Klanten stellen steeds hogere eisen aan de producten en willen dit geborgd zien in één rapport. Daarom vragen steeds meer klanten in binnen- en buitenland om een verhandelbaarheidsrapport, oftewel een Verkehrsfähigkeitsbescheinigung of een Marketability Certificate, aan te leveren. In een verhandelbaarheidsrapport worden diverse aspecten van uw onderzochte product besproken, zoals de microbiologisch kwaliteit, de voedingswaarde, een etiketcontrole en eventueel onderzoek op aanwezigheid van vreemd DNA, allergenen, zware metalen, etc.

Al deze aspecten worden voor u in een verhandelbaarheidsrapport aan u gerapporteerd met bijbehorende adviezen en opmerkingen. Dit rapport kunt u aan uw klant overhandigen en voldoet aan de eisen. Het rapport wordt uw toegangsbewijs voor dit product tot de markt. Vraag direct een rapport aan.

Helemaal gemaakt volgens uw wensen

Klanten kunnen heel verschillende eisen hebben voor de inhoud van een verhandelbaarheidsrapport. Bij MicroCare Laboratorium kunt u zelf aangeven welke aspecten u verwerkt moet hebben in het rapport. Zo stemmen wij het verhandelbaarheidsrapport geheel af op de wensen van u en uw klant en onderzoeken wij dat wat u wilt weten. Natuurlijk zijn wij ook op de hoogte van de eisen van de klanten en kunnen u daar waar nodig op de juiste wijze adviseren. Wij helpen u met het definiëren van eisen van de klant en deze om te zetten in de te beoordelen parameters. Deze parameters worden dan natuurlijk in ons ISO 17025 geacrediteerde laboratorium onderzocht en wij voeren voor de etiketcontrole uit. Deze informatie wordt daarna zo snel mogelijk samengevat in een overzichtelijke verhandelbaarheidsrapport in de door u gewenste taal, zoals Duits of Engels.

Etiketcheck

De etiketcheck is een onderdeel van uw verhandelbaarheidsrapport. Wij hebben een helpdesk met materiedeskundigen die uw etiketten beoordelen op basis van de nieuwste wetgeving conform Verordening (EU) nr. 1169/2011 en tevens op de hoogte is van de geldende klanteisen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een verhandelbaarheidsrapport, neem dan contact met ons op.