Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Analyses & Onderzoek

MicroCare laboratorium is dé specialist in het uitvoeren van microbiologische analyses en onderzoek en kan een groot scala aan analyses uitvoeren. Dit geldt zowel voor routineonderzoeken, zoals Salmonella en Listeria monocytogenes, als meer specifieke onderzoeken. Wij zijn geaccrediteerd voor een breed scala aan microbiologische analyses, voor een overzicht, zie scope L509 op de website van de RvA.

Naast microbiologisch onderzoek bieden wij ook een breed scala aan chemische en fysische onderzoeken aan. Wilt u weten welke stoffen in uw producten aanwezig zijn of wat de samenstelling is? Onze onderzoeksmethodes geven antwoord op deze vragen.

Sensorische kwaliteit is voor veel producten even belangrijk als de microbiologische kwaliteit. Soms is zelfs de sensorische en niet de microbiologische kwaliteit limiterend voor de houdbaarheid van een product. Laat u product dus ook sensorisch beoordelen.

Naast standaardanalyses voeren wij ook complexere onderzoeken uit waarbij niet enkel één analyse wordt uitgevoerd, maar een geheel onderzoek wordt opgezet. Hierbij kan gedacht worden aan houdbaarheids- en productvergelijkingsonderzoeken, challenge testen en een groot scala aan andere onderzoeken. Leidend hierbij zijn uw wensen zodat het onderzoek op maat gemaakt kan worden.