Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leveranciersanalyse

Wij controleren of u en uw leverancier voldoen aan de afspraken die u heeft gemaakt conform de productspecificatie. Een leveranciersanalyse geeft u meer duidelijkheid over de kwaliteit van de producten die uw leverancier u levert.

In professionele productieomgevingen zijn er afspraken gemaakt over de microbiologische conditie van producten. Deze afspraken zijn in de meeste gevallen vastgelegd in een productspecificatie voor grondstoffen. Voorbeelden hiervan zijn specificaties waarin is opgenomen dat de producten vrij moeten zijn van salmonella of een maximaal aantal kiemgetal mogen hebben. Door middel van ons onderzoek worden de prestaties van uw leveranciers in kaart gebracht.

Wilt u de microbiologische prestaties van uw leveranciers in kaart brengen? Neem contact met ons op voor een leveranciersanalyse en laat het onderzoek uitvoeren.