Bel me terug

Inspecties

Onregelmatigheden in voedselveiligheid zijn vaak te herleiden naar de omstandigheden waarin producten zijn bereid of verwerkt. Hygiënische omstandigheden leiden vrijwel automatisch naar een product van betere en betrouwbaardere kwaliteit. MicroCare doet inspecties bij (industriële) productiebedrijven, centrale keukens of afdelingen van instellingen en bij groothorecabedrijven. Deze inspecties kunnen wij geheel digitaal afnemen en rapporteren, dit bespaart u tijd en kosten.

Wij hebben jarenlange ervaring en weten exact hoe een inspectie gelopen moet worden. Onze inspecteurs kijken met andere ogen naar uw bedrijf of instelling en hebben daardoor aandacht voor de zwakkere plekken. Zo houden we u en uw personeel scherp en verhoogt u het niveau van uw voedselveiligheidssysteem. Wij kunnen tevens monsters voor u nemen en deze microbiologisch laten onderzoeken volgens de normen zoals gesteld door de NVWA, in de hygiënecode of certificatienorm. Deze onderzoeken worden door onze eigen laboranten uitgevoerd.

Mogelijke normen

Onze inspecties kunnen aan de hand van een hygiënecode of certificeringsnorm uitgevoerd worden waarbij we diverse controlepunten doorlopen. U kunt hierbij zelf aangeven volgens welke norm u wenst dat wij de inspectie doorlopen. Tijdens een inspectie lopen we alle onderdelen van de desbetreffende norm of code door en maken we een complete rapportage.

Neem contact met ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze specialisten maken graag tijd voor u vrij.