Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voedingswaarde – Big 8

Bij de analyse van de voedingswaarde wordt vaak gesproken over de big 8. De volgende voedingsstoffen en nutriënten maken deel uit van de big 8: natrium (zout), eiwitten, koolhydraten, suikers, vetten, verzadigde vetten, energie en voedingsvezels. Deze zijn van belang voor het labelen van de verpakking. Ook is het belangrijk voor een evt. voedingsclaim, zodat consumenten weten wát er in het product zit en hoevéél er van de voedingsstof in het product zit.

Betrouwbaar onderzoek van de big 8

MicroCare staat voor betrouwbaar en volledig onderzoek. Met het onderzoeken van de producten krijgt u precies te zien hoeveel er van elke voedingswaarde in het product zit. Hiermee kunt u bepalen of u nog aanpassingen wilt doen. Desgewenst adviseren we u hier graag over.

Big 8 voedingswaarde voor meer inzicht 

Door de big 8 voedingswaarde inzichtelijk te maken op uw verpakkingen, zijn deze duidelijk voor de consument. De consument gaat namelijk steeds bewuster consumeren en met een big 8 voedingswaarde overzicht speelt u in op de wensen van de consument.

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over een analyse naar de big 8 voedingswaarden in uw producten. Binnen 24 uur na bekendwording van de resultaten kunnen we u deze toesturen, zodat u snel eventuele veranderingen kunt toepassen. Eventueel kunnen de resultaten verwerkt worden in een verhandelbaarheidsrapport.

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Juiste voedingswaarde op etiket

Aan de hand van onze verkregen voedingswaarde en samenstelling kunt u uw producten duidelijk en volledig etiketteren conform de wettelijke voorschriften zoals deze staan in verordening (EU) Nr. 1169/2011. Het vermelden van gezondheidsclaims en allergenen is aan regels gebonden, volgens respectievelijk Verordening (EG) nr. 1924/2006 en 1169/2011. De experts van Etiketteren.nl adviseren u bij al uw vragen over voedingswaarde en etikettering.

Vraag de prijs aan voor een check op uw etiket via het contactformulier of neem contact op met Etiketteren.nl voor een vrijblijvend gesprek of bel gratis naar 0800 – 252 27 37.

ETI_logoDEF