Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inspecties levensmiddelenbedrijf

Inspecties bij een levensmiddelenbedrijf zijn verstandig om regelmatig te laten uitvoeren, want onregelmatigheden in voedselveiligheid heeft vaak zijn oorsprong in de omstandigheden waarin producten zijn bereid of verwerkt. Producten van een betere en betrouwbaardere kwaliteit zijn snel te bereiken door een betere hygiëne. MicroCare doet inspecties bij elk levensmiddelenbedrijf.

Inspecties waarop u tijd en kosten bespaart

De inspecties die we bij elk levensmiddelenbedrijf doen, kunnen we in zijn geheel digitaal afnemen en rapporteren. Dit betekent dat u bespaart op tijd en op kosten. Door onze jarenlange ervaring weten onze inspecteurs precies waar ze naar moeten kijken tijdens inspecties in uw levensmiddelenbedrijf. We kijken met andere ogen naar uw levensmiddelenbedrijf tijdens een inspectie, waardoor we uw verbeterpunten snel onder de aandacht kunnen brengen.

De insteek van een inspectie in uw levensmiddelenbedrijf is altijd om het niveau van uw voedselveiligheidssysteem te verhogen en uw medewerkers scherp te houden. MicroCare kan ook monsters afnemen en die vervolgens microbiologisch laten onderzoeken. De onderzoeken worden door onze eigen laboranten uitgevoerd. Dit doen we allemaal volgens de normen van de NVWA.

Twee verschillende inspecties 

Inspecties bij een levensmiddelenbedrijf kunnen we op twee manieren uitvoeren. U kunt kiezen voor de hygiënecode of voor de certificeringnorm. Voor beide inspecties geldt dat we diverse controlepunten doorlopen voor een zorgvuldige inspectie. Na de inspectie krijgt u een complete rapportage, zodat duidelijk is waar uw verbeterpunten liggen.

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.