Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Monsters ophalen laboratorium

Indien u een spoedgeval heeft, dan handelen wij ook met spoed!

We kunnen uw monsters binnen 12 uur ophalen en zetten uw monsters direct in voor het door u gewenste onderzoek. Met onze reguliere ophaalservice komen we uw monster ophalen op een vooraf afgesproken tijdstip.

Via ons digitale controlesysteem kunt u altijd de status van uw monsters volgen. Zodra de resultaten bekend zijn kunt u deze inzien. Op deze manier kunt u direct actie ondernemen indien er een afwijking is geconstateerd.

Monsters ophalen door heel Nederland

Door heel Nederland komen we uw monsters ophalen en met ons gekoelde transport naar ons laboratorium. Om het u nog gemakkelijker te maken, kunnen we ook uw monsters nemen en die vervolgens naar ons laboratorium brengen.

Het is goed mogelijk om vaste dagen en tijdstippen af te spreken voor het ophalen van de monsters en het afleveren in ons laboratorium. U kunt dan ruim vooraf uw planning daarop afstemmen, zodat alles soepel verloopt. Mocht er tussentijds iets voorvallen waardoor u graag het moment van ophalen wilt veranderen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Aanleveren van monsters 

Wij kunnen uw monsters bij u ophalen, maar u kunt ze natuurlijk ook bij ons laboratorium aanleveren. Na aanlevering zetten wij de monsters in. We informeren u graag over de condities waarin de monsters het veiligst aangeleverd kunnen worden.

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.