Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Planning microbiologisch onderzoek

De planning van uw microbiologisch onderzoek is onze grootste zorg. Omdat wij de wet- en regelgeving en de interpretatie van onderzoek aan levensmiddelen als geen ander kennen, helpen wij u met het samenstellen van een op uw bedrijf afgestemde planning, ook wel microbiologisch monitoringsplan. In dit plan stellen we samen met u vast welke monsters in welke periode onderzocht moeten worden. Hierbij voeren we enkel dat (microbiologisch) onderzoek uit wat nodig is om u kosten te besparen.

Om het geheel te completeren wordt dit plan uitgebreid met onderzoek waarvan uit de risicoanalyse blijkt dat dit uitgevoerd moet worden. Zo heeft u voor het gehele jaar een duidelijk overzicht van de te verzenden monsters en het uit te voeren (microbiologisch) onderzoek.

Wanneer de planning voor het onderzoek is samengesteld kunnen we dit samen met u tot uitvoer brengen.

Zorgvuldige planning van microbiologisch onderzoek

U kunt ook zelf uw planning opstellen en bij ons aangeven wanneer u wilt dat het onderzoek plaatsvindt. Indien gewenst kunt u al een heel jaar vooruit plannen. Zo heeft u altijd het overzicht van uw planning van microbiologisch onderzoek. Onze laboranten en levensmiddelentechnologen zijn zeer servicegericht en erg flexibel, dus mocht u tussendtijds iets willen wijzigen, dan kan dat altijd nog.

Planning voor meer overzicht

De planning van uw (microbiologisch) onderzoek zorgt ervoor dat het voor u duidelijk is wat u wanneer kunt verwachten. We proberen dit zo transparant, overzichtelijk en inzichtelijk voor u te maken.

Voordelen van microbiologisch onderzoek door MicroCare

  • Altijd een oplossing, omdat we flexibel zijn
  • Persoonlijke en directe relatie met u
  • Kennisrijk: wet- en regelgeving 1441/2073 en predictive modelling
  • Hulp bij de interpretatie van uitslagen
  • U krijgt de (digitale) rapporten binnen 24 uur
  • 100% servicegericht: spoedmonsters en ophaalservice

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.