Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Training microbiologie basis

Bij de borging van voedselveiligheid speelt microbiologie een zeer belangrijke rol. Basiskennis van de microbiologie is dan ook onmisbaar voor voedingsmiddelenbedrijven. Dit geldt zeker ook voor bedrijven die hun microbiologisch onderzoek uitbesteden. BK Trainingen biedt een training microbiologie basis.

Tijdens deze training krijgt u inzicht in de mogelijke microbiologische risico’s binnen uw bedrijf. U leert hoe u resultaten op de juiste manier interpreteert en hoe u hierop kunt anticiperen. Daarnaast krijgt u handvatten aangereikt voor de beheersing van de microbiologische gevaren.

Voor wie

Medewerkers en managers van een kwaliteitsafdeling en leidinggevenden in de levensmiddelenbranche.

Inhoud training microbiologie basis

Micro-organismen die een rol spelen bij bereiding en bederf van levensmiddelen • Groei van micro-organismen • Voedselinfectie en voedselvergiftiging • Wetgeving en normen • Bemonsteringsmethodes en interpretatie van resultaten • Microbiologische parameters en productkenmerken • Monsternameplan gebaseerd op geldende wetgeving en interpretaties NVWA • Pathogenen, sporenvormers en vegetatieve micro-organismen • Praktijkopdracht microbiologie

Meer informatie en inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor de training microbiologie basis? Vul dan het inschrijfformulier in. Voor vragen over de training kunt u contact opnemen met BK Trainingen via T 073 553 06 75.