Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wetgeving microbiologie

De Nederlandse en Europese regel- en wetgeving omtrent microbiologie is een complex geheel. MicroCare volgt de regel- en wetgeving voor u op de voet. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor u met al uw vragen aangaande de regel- en wetgeving voor microbiologie bij ons terecht kunt. Zo kunt u zich optimaal concentreren op uw core business.

Continue verandering in de microbiologie

De regel- en wetgeving voor microbiologie verandert voortdurend. U bent bij ons aan het juiste adres voor advies en onderzoek omtrent de Nederlandse en Europese wetgeving. De kennis betreffende het voorspellen van de groei van micro-organismen verandert ook voortdurend. We onderzoeken zorgvuldig alle levensmiddelen wat ons een goede en unieke kennis geeft. Met deze kennis, in combinatie met de wetgeving in de microbiologie, kunnen we u voorzien van waardevolle adviezen.

Unieke kennis over microbiologie 

Onze laboranten en levensmiddelentechnologen zijn continu bezig met het bijhouden van de meest recente ontwikkelingen. Deze unieke kennis over de wetgeving in microbiologie kan door u worden toegepast bij de introductie van een nieuw product. Mocht u oplossingen nodig hebben voor bestaande producten, dan helpen we u daar uiteraard ook graag bij.

Meer informatie over wetgeving in microbiologie

Ons kennisteam is betrokken bij u. Daarom gaan we een persoonlijke relatie aan, zodat u het optimale resultaat kunt behalen. Door onze praktische en flexibele insteek denken we altijd in oplossingen. Wilt u meer weten over de wetgeving in microbiologie? Neem dan contact op met ons.

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.