Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verordening 2073/2005

Verordening 2073 beschrijft het microbiologisch onderzoek wat levensmiddelenproducenten moeten uitvoeren. Verordening 2073/2005 behelst meerdere criteria waaraan u dient te voldoen met uw levensmiddelenproducten. Voor elk product bestaan verschillende normen, deze zijn namelijk per productgroep uniek. MicroCare heeft alle kennis en kunde in huis om u hierin optimaal te adviseren.

Verordening 2073 voor levensmiddelen

Levensmiddelen moeten worden onderzocht op ziekteverwekkende bacteriën. Vlees wordt bijvoorbeeld onderzocht op Salmonella. Dit is een veelvoorkomende bacterie die mensen ziek kan maken. Kaas wordt onderzocht op Staphylococcen en kant-en-klaar maaltijden worden onderzocht op Listeria.

Experts in verordening 2073/2005

De complexe wetgeving kan erg verwarrend zijn als u niet op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. MicroCare houdt de laatste ontwikkelingen zorgvuldig bij. Daarmee spelen we in op de kansen en mogelijkheden van onze klanten. Onze laboranten en levensmiddelentechnologen zijn uitermate thuis in de wetgeving. Ze weten precies welke regels voor u van toepassing zijn en hoe u daar op kunt inspelen.

Meer informatie over verordening 2073/2005

Wilt u graag meer weten over verordening 2073/2005 en wat het voor uw specifieke situatie betekent? Neem dan snel contact op met ons.

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.