Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wetgeving 217/2014

Wetgeving 217/2014 is een aanvulling op verordening 2073/2005. Wetgeving 217/2014 is een toevoeging op de levensmiddelenhygiëne zoals beschreven in verordening 2073. Wetgeving is ten slotte continue in beweging. MicroCare is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De wetgeving op zich is al een complex geheel dat moeilijk bij te houden is indien u een andere primaire business heeft. Wij zijn gespecialiseerd in de huidige wetgeving en de laatste ontwikkelingen.

Inspelen op kansen met wetgeving 217/2014

Doordat we de laatste ontwikkelingen op de voet volgen kunnen we u van deskundig en betrouwbaar advies voorzien. Wetgeving 217/2014 is slechts één aanvulling op de vele die zijn gedaan in de afgelopen jaren. Naast deze aanvullingen zijn er ook veranderingen in de levensmiddelen zelf. Door van beide veranderingen op de hoogte te blijven, bezitten we unieke kennis. Met deze unieke kennis kunt u inspelen op nieuwe kansen en mogelijkheden die zich aandienen.

We helpen u graag bij het ontdekken van deze kansen, zodat u daar uw voordeel uit kunt halen.

Voordelen van MicroCare 

  • Altijd een oplossing voor u
  • Persoonlijke en directe relatie
  • Unieke kennis over wetgeving 217/2014
  • Snel, (digitale) rapporten binnen 24 uur
  • 100% servicegericht: spoedmonsters en ophaalservice

Wilt u graag meer weten over wat u van ons kunt verwachten aangaande wetgeving 217/2014 ? Neem dan snel contact op met ons. Onze laboranten en levensmiddelentechnologen staan u graag te woord.

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.