Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service & Snelheid

Service en snel reactie, dat levert het gewenste resultaat. Van MicroCare kunt u beiden verwachten. Wanneer u een acuut probleem heeft, snapt MicroCare dat u niet lang kunt wachten. Daarom helpen wij met het oplossen van acute of langlopende problemen. We doen dit op individuele en persoonlijke basis, we kijken wat voor u geschikt is en stellen alles op uw specifieke situatie af.

Onze service loopt van begin tot eind

We kunnen u assisteren bij het opstellen van een monitoringsplan. Hierbij kijken we onder andere mee naar uw bedrijfstype en -grootte om te bepalen wat en wanneer u uw producten moet laten onderzoeken. Vervolgens kunnen wij uw monsters op komen halen. Dit kunnen we volgens een vast schema doen, maar kan ook incidenteel plaats vinden. Indien gewenst kunnen we hierbij ook monsters voor u nemen. Wanneer u een spoedgeval heeft denken we vanzelfsprekend met u mee om te zorgen dat uw monster zo snel mogelijk wordt ingezet.

Alles verloopt hierbij via onze digitale webportal. Hier kunt u zelf aangeven welke monsters waarop onderzocht moeten worden. Vervolgens kunt u ook tijdens de analyse al de voorlopige resultaten bekijken in de webportal zodat u continue op de hoogte blijft van het proces. Wanneer de onderzoeken gereed zijn kunt u in dezelfde webportal ook uw rapportage vinden met bijbehorende (trend)analyses. Hier houdt het nog niet op, want ook als u hulp wenst bij de interpretatie van de uitslagen kunnen wij deze geven.

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.